Entri indeks No. 3180 · seksyen Melayu
Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem
- Bahasa
- Melayu (Bahasa Melayu)
- Episod
- 70 · 10 pertama dibuka di sini
- Genre
- Kebangkitan Si Lemah, Kelahiran Semula, Balas Dendam
- Dikatalogkan
Ringkasan entri: 70 episod · Melayu · audio asal · episod 1–10 dimainkan di indeks ini.
Sinopsis
Dalam kehidupan lampaunya, Kinsley dikhianati dan dibunuh oleh pewaris palsu Willow dan teman lelakinya Noah. Sebelum meninggal, dia mengetahui bahawa dia adalah pewaris sebenar. Setelah dilahirkan semula, Kinsley menggabungkan dirinya dengan sebuah sistem, mengosongkan akaun Willow dan mendapat banyak kelebihan rahsianya yang lain dalam pihak pencurian.
Dengan bantuan sistem, Kinsley mengubah keadaan di lelongan dan acara golongan elit, akhirnya mendedahkan bahawa ibu Willow, pengasuh keluarga bilionair pernah menukar bayi sendiri dengan bayi tuannya. Kinsley menuntut semula hak kelahirannya dan memastikan setiap penjahat mendapat balasan yang setimpal.
Episod
Baris 1–10 dimainkan di laman ini. Baris kelabu dikunci dan dibuka dalam aplikasi rasmi.
Cara menonton Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem
Tonton episod 1–10 di sini
Tekan “Tonton episod 1–10 secara percuma” atau pilih mana-mana baris terbuka dalam jadual episod. Pratonton dimainkan dalam pelayar, tanpa muat turun atau pendaftaran.
Pilih episod 11
Apabila anda sampai ke penghujung episod 10, pilih episod 11 atau mana-mana baris seterusnya. Episod yang dikunci ditandakan dengan mangga dan dikelabukan dalam jadual.
Sambung dalam aplikasi rasmi
Anda dibawa ke aplikasi rasmi, yang menerbitkan siri penuh. Pasang atau bukanya, cari tajuk ini, dan sambung dari episod 11.
Soalan tentang tajuk ini
Berapa banyak episod yang ada pada Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem?
Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem mempunyai 70 episod. Episod 1–10 boleh dipratonton di laman ini; episod 11–70 bersambung dalam aplikasi rasmi. Kebanyakan episod berdurasi antara satu hingga tiga minit.
Dalam bahasa apa Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem?
Entri ini ialah keluaran Melayu, dengan audio atau sari kata Melayu dan tajuk Melayu. Ia difailkan dalam seksyen Melayu indeks ini. Keluaran dalam bahasa lain, jika ada, dikatalogkan sebagai entri berasingan dengan halamannya sendiri.
Adakah Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem percuma untuk ditonton di sini?
Episod 1 hingga 10 percuma untuk ditonton di sini, tanpa akaun. Dari episod 11, siri ini bersambung dalam aplikasi rasmi, di mana harga dan terma platform itu sendiri terpakai.
Di mana saya boleh menonton episod 11 dan seterusnya?
Episod 11 dan seterusnya tersedia dalam aplikasi rasmi yang menerbitkan siri ini. Gunakan butang “Sambung dari episod 11” di atas, atau pilih mana-mana baris terkunci dalam jadual episod, dan anda akan dibawa ke penyenaraian aplikasi untuk siri ini.
Apakah genre Aku Mencuri Kehidupanku Dengan Sistem?
Ia dikatalogkan di bawah Kebangkitan Si Lemah, Kelahiran Semula dan Balas Dendam. Tajuk lain dalam koleksi yang sama dipaparkan dalam bar sisi indeks dan di bawah “Entri berkaitan”.
Lagi dari seksyen Melayu
Mojo Atlas menawarkan pratonton episod 1–10 sahaja. Siri lengkap diterbitkan dan dihoskan oleh platform rasminya.




